Praktijk "Bij Sandra"

Wie ben ik?

Ik ben Sandra van Poeijer, getrouwd en moeder van twee kinderen.

In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool West-Brabant in Breda. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende particuliere praktijken, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen gewerkt.

In al die jaren heb ik bij- en nascholingen gedaan voor fysiotherapie, aromatherapie, Bach bloesemtherapie, maar ook voor de alternatieve behandelwijzen zoals Reiki, IET etc.

Sinds 1 januari 2007 ben ik mijn eigen praktijk begonnen en bied ik naast het reguliere gebeuren van fysiotherapie ook verschillende alternatieve geneeswijzen aan. Ik vind het met name leuk om het reguliere met het alternatieve te combineren, zodat de behandeling optimaal is.

Voor meer informatie over de verschillende behandelmethoden, klik op "soorten therapie".

Ik ben in 2017 afgestudeerd als manueeltherapeut E.S.® bij de School voor Manueel Therapie Utrecht. Deze manueeltherapie is niet het 'kraken', maar een methode waarin je de botten en gewrichten terugbrengt in hun voorkeurshouding- en beweging. Ook dit is een zachte methode, waarmee goede effecten worden behaald. Kijk voor meer informatie onder het kopje "Manueeltherapie E.S.®".

In 2019 ben ik afgestudeerd als Master Manueeltherapeut aan Avans+ in Breda.

Tevens geef ik lessen manueel therapie E.S.® aan de School voor Manueel Therapie Nederland (SMTN) in Bilthoven.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Misschien mag ik u eens een keer in mijn praktijk ontmoeten....