Ik ben Sandra van Poeijer, getrouwd en moeder van twee kinderen.

 

Heel mijn leven ben ik al bezig met  het spirituele, aangezien ik van alles voelde en zag. Ik heb daar toen

nooit aandacht aan besteed, omdat het voor mij heel normaal was.

 

In 1995 studeerde ik als fysiotherapeute af aan de Hogeschool West-Brabant in Breda. Na mijn afstuderen

heb ik in verschillende particuliere praktijken in Roosendaal en Kruiningen en in het ziekenhuis in Bergen

op Zoom gewerkt. Toch was dit niet helemaal wat ik zocht en ondertussen deed ik van alles en nog wat,

waaronder werken in de fruitteelt en vluchtelingenwerk.

 

In 1998 ben ik samen met mijn man in Oud Gastel gaan wonen en nam ik een winkel in tabaks- en hobby-artikelen over. Hiernaast gaf ik 's avonds ook hobby-workshops. Na 5,5 jaar viel het doek voor de winkel en ben ik weer de fysiotherapie ingerold bij het ABG in Bergen op Zoom. In al die jaren heb ik bij- en nascholingen gedaan voor fysiotherapie, aromatherapie, Bach bloesemtherapie, maar ook voor de alternatieve behandelwijzen zoals Reiki, IET etc.

 

Sinds 1 januari 2007 ben ik mijn eigen praktijk begonnen en heb ik naast het reguliere gebeuren van fysiotherapie ook verschillende alternatieve geneeswijzen. Ik vind het met name leuk om het reguliere met het alternatieve te combineren, zodat de behandeling optimaal is. Ook het spirituele is sinds enkele jaren weer actief terug in mijn leven en ontwikkelt zich, waardoor ik nog meer mensen kan helpen.

 

Op dit moment werk ik heel veel volgens het Concept van Mulligan, wat een hele zachte techniek is om gewrichten te mobiliseren. Hierdoor is de napijn bij een behandeling ook een stuk minder!

 

Ook bindweefselmassage hoeft niet altijd pijnlijk te zijn, dat blijkt uit de behandelingen die ik hiermee verricht volgens de methode van Sachs-Piët. Met hele leuke resultaten, ook bv bij buikpijnen, menstruatieklachten en andere lichamelijke ongemakken.

 

Aan Medical Taping heb ik me nooit willen wagen, maar sinds de cursus Medical Taping van Mulligan ben ik helemaal om! De resultaten zijn verbluffend!

 

Op dit moment ben ik bezig met de Masterstudie Manuele Therapie volgens Utrecht. Nee, dit is niet het 'kraken', maar een methode waarin je de botten en gewrichten terugbrengt in hun voorkeurshouding- en beweging. Ook dit is een zachte methode, waarmee goede effecten worden behaald.

 

Hopelijk mag ik u eens een keer in mijn praktijk ontmoeten....

 

Wie ben ik?

© An Andy Website 2018

Privacybeleid