Bonuviki Healing Therapie

Bonuviki Healing Therapie wordt gegeven boven het lichaam in de aura en is bedoeld om alle negatieve blokkades in de energiecentra en energiebanen te ondersteunen of te doorbreken. Hierdoor wordt de aura en het lichaam bij mens of dier gereinigd en weer terug in balans gebracht. Tijdens het geven van een healing wordt je begeleid en geholpen door de lichtwezens en engelen.

 

Deze liefdevolle energie komt binnen via je kruin en stroomt door naar het hart. Daar wordt de energie versterkt en stroomt het naar de armen, waarna het via je handen wordt doorgegeven. Hiervoor gebruik je met je handen een speciale techniek. Ook kan er tijdens de Bonuviki Healing Therapie gebruik gemaakt worden van een symbool. Ook dit symbool hou je vast op een specifieke manier. Meestal hou je in één hand een symbool en met je andere hand doe je de speciale techniek. Tijdens het werken met deze techniek zijn je handen en het symbool heel krachtig en werken ze als een laserstraaltje, zodat deze energie door elke blokkade heen gaat.

 

Bonuviki Healing Therapie kan gebruikt worden als algehele lichaamsbehandeling, waarbij alle energiebanen en energiecentra gereinigd, geactiveerd en terug in balans gebracht worden. Daarnaast mag je deze techniek gebruiken op pijnlijke plaatsen in het lichaam, zodat tijdens een behandeling de blokkade wordt doorbroken, waarna de pijn geheel of gedeeltelijk verdwijnt.

 

Bonuviki Healing Therapie is niet schadelijk voor het lichaam of de geest van mens of dier en kan naast elke vorm van therapie of geneeswijze worden gebruikt. Deze Bonuviki Healing Therapie moet eerder gezien worden als een aanvulling op de reguliere medische behandeling en is géén vervanging hiervan.

 

© An Andy Website 2018

Privacybeleid